Winkel Stijlvol gedenken

In onze Uitvaartwinkel Stijlvol gedenken vindt u een uitgebreid assortiment van mooie, betaalbare urnen, assieraden, kaarsen, olielampjes waarin een asbusje kan worden geplaatst, kaarten, boeken over rouw en rouwverwerking en nog veel meer. In onze collectie vindt u gedenkmogelijkheden van diverse materialen: glas, (edel)metaal en hout. Maar ook van kunststof of natuursteen. Urnen zijn er in diverse soorten en maten.
 
Ook vindt u in de winkel informatie over wat er komt kijken bij het regelen van een begrafenis of crematie en wat er allemaal mogelijk is. Wij hebben diverse informatiematerialen en ook kan het gratis boekje 'Wilsbeschikking' behulpzaam zijn. U kunt ervoor zorgen dat uw nabestaanden niet naast hun verdriet ook de vraag moeten verwerken hoe u uw uitvaart geregeld had willen hebben. In dit boekje staan allerlei zaken waaraan u kunt denken en van belang kunnen zijn omtrent uw eigen uitvaart. Door het in te vullen kunt u uw wensen aan uw dierbaren kenbaar maken. Als u met iemand van ons team een persoonlijk informatiegesprek wil hebben, dan kan hiervoor ook in de winkel een afspraak worden gemaakt.
 
Loop gerust binnen en kijk eens rond in onze winkel in uitvaartcentrum 'De Ark' in Baarn. Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 10.00 - 16.00 uur. Of bel voor een afspraak: 035 – 541 44 33.
 
U bent van harte welkom!
 
Team Stijlvol gedenken