Uitvaartcentrum De Ark

Ons uitvaartcentrum 'De Ark' is gelegen aan de Reigerstraat in Baarn. Op ons eigen terrein zijn meerdere parkeerplaatsen aanwezig. 'De Ark' beschikt over meerdere in- en uitgangen waarvan de entree naar de grote bovenzaal in het oog springt.
'De Ark' beschikt over een traplift zodat ook minder validen de bovenzaal kunnen betreden.

Benedenzaal


De benedenverdieping van 'De Ark' is in 2003 grondig verbouwd. De zaal is met 100 m² uitgebreid en daardoor zeer geschikt voor het ontvangen van grotere groepen bezoekers. De huiselijkheid is bewaard gebleven ondanks de grootte. Deze ruimte wordt gebruikt voor condoleances, koffietafels en kleine bijeenkomsten voorafgaande aan een begrafenis. De benedenverdieping is rolstoelvriendelijk en beschikt ook over een toilet voor minder validen.


Rouwkamers


Wanneer men niet wilt dat een overledene thuis wordt opgebaard dan is er de mogelijkheid gebruik te maken van ons uitvaartcentrum. 'De Ark' beschikt over twee rouwkamers waar u in de gelegenheid bent in alle rust afscheid te nemen van een dierbare. 


Bovenzaal


'De Ark' beschikt over een grote bovenzaal. Die biedt plaats aan ongeveer 160 personen. Er is een orgel, piano, muziekinstallatie en een ringleiding aanwezig. Deze zaal is geschikt voor zowel kerkelijke rouwdiensten als bijeenkomsten met muziek en toespraken. Er is een traplift aanwezig die zorgt dat ouderen en mensen die slecht ter been zijn toch naar boven kunnen.