Over ons

Annelies van Pijpen
Al vanaf 1992 ben ik als allround leidinggevende dagelijks in ons uitvaartcentrum 'De Ark' aanwezig. Daar sta ik u telefonisch of persoonlijk te woord. Er is maar kort de tijd om de uitvaart te organiseren en dan moet het goed en verzorgd zijn. Ik zorg ervoor dat onze medewerkers op tijd op de juiste plaats zijn. Ik bespreek en verzorg uitvaarten en spring in waar hulp nodig is. Daarnaast valt de juiste afhandeling van de administratieve werkzaamheden onder mijn verantwoordelijkheid. In tijden van zorg en verdriet wil ik graag uw vertrouwde aanspreekpunt zijn.
 

Anton Blauwendraat
Samen met Annelies ben ik eigenaar van ons mooie bedrijf. Sinds 1993 ben ik, als gediplomeerd uitvaartverzorger, werkzaam bij onze onderneming. Mijn dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het regelen en begeleiden van uitvaarten en alles wat daarbij komt kijken. Een uitvaart moet recht doen aan de overledene en voor de nabestaanden een mooi moment zijn om op terug te kijken. Daarnaast hebben het gebouw ‘De Ark’, de tuin en het wagenpark dagelijks mijn aandacht.
 

Niels Bakker
In januari 2019 ben ik gestart als uitvaartverzorger bij onze onderneming. Mijn carrière als uitvaartverzorger begon in 2010. Sindsdien draag ik zorg voor alles wat er komt kijken bij een overlijden en geef ik samen met nabestaanden vorm aan een passend en persoonlijk afscheid. Luisteren, adviseren en organiseren zijn hierbij mijn kerntaken. Naast mijn werk als uitvaartverzorger ben ik actief als vrijwilliger bij de Baarnse brandweer en ben ik een trotse vader. Het voelt fijn om opgenomen te zijn in het familiebedrijf van mijn schoonouders.
 

Anneke den Hartog - Putman
In 2010 ben ik bij ons bedrijf gekomen. Ik ben gediplomeerd uitvaartverzorger en begeleid nabestaanden in de dagen na een overlijden. Dat zijn intense dagen waarin ik me met hart en ziel inzet, zodat u zich zo goed mogelijk kunt voorbereiden op het afscheid. Ook de laatste zorg is bij mij in goede handen. Ik ben multifunctioneel inzetbaar.

Melissa Blauwendraat


Sinds 2005 ben ik werkzaam in de uitvaartbranche en heb in 2008 het Stivu diploma behaald. Als dochter van uitvaartondernemers staat betrokkenheid en gastvrijheid bij mij hoog in het vaandel. In de afgelopen jaren heb ik me op alle vlakken van het uitvaartvak kunnen en mogen ontwikkelen en ben ik nu verantwoordelijk voor de algemene administratie. Het is speciaal om samen met mijn ouders en man te mogen werken in het familiebedrijf.


Denise van BarneveldSinds begin 2023 is Denise ons team komen versterken.

John van Deutekom
Sinds 1996 ben ik bij onze onderneming werkzaam als medewerker algemene dienst. Een van mijn taken is het aangeven van een overlijden bij de burgerlijke stand in de plaats van overlijden. Verder verzorg ik het overbrengen van een overledene naar ons uitvaartcentrum of verzorg ik een thuisopbaring. Op beide plaatsen verleen ik de laatste zorg aan de overledene. Verder ben ik drager bij begrafenissen. Ik ben dagelijks aanwezig in ons uitvaartcentrum voor allerlei hand- en spandiensten.
 

Marcel Buné
Sinds 2014 ben ik in dienst als vaste chauffeur en algemeen medewerker. Mijn werkzaamheden bestaan uit het overbrengen van overledenen en het staatsievervoer. Daarnaast ben ik vaak op 'De Ark' aanwezig voor algemene werkzaamheden.
 

Nynke de Vries - Bax

 

Sinds mei 2014 ben ik werkzaam bij dit mooie bedrijf. Het verzorgen, opbaren en overbrengen van mensen die net overleden zijn is mijn werk, wat ik met veel liefde en toewijding doe. Ik vind het fijn om samen met familie en naasten een overledene te verzorgen en een stukje van dit afscheid mee te maken.
Daarnaast word ik ook ingezet bij uitvaarten als assistent en rij ik soms in het weekend de rouwauto voor een overbrenging of uitvaart.

Yolanda Blok - de Ruijter

 Ik ben sinds 1 januari 2007 werkzaam bij ons mooie bedrijf als Gastvrouw en Uitvaart assistent. Mijn doel is om van elke uitvaart iets bijzonders te maken. Persoonlijke aandacht en een luisterend oor zijn voor mij een vanzelfsprekendheid.

Fons HilhorstIk ben Fons Hilhorst, getrouwd met Jettie en we wonen met 1 of meerdere honden in Soest.
Na jaren werkzaam geweest te zijn in de bouwsector kwam ik vanwege de bouwcrisis in 2012 op straat te staan.
Daar waar deuren dichtgaan gaan er andere weer open, ik ben toen parttime gaan werken bij Silvijn Wonen in Soest en was op zoek naar nog iets erbij.
Het werk in de uitvaartbranche heeft mij altijd geïntrigeerd en vanaf 1 oktober 2014 werd ik ingeroosterd voor doordeweekse avond- en nachtdiensten en weekenddiensten.
Meestal ga ik als chauffeur op de rouwauto samen met een collega verzorgen en opbaren/overbrengen, ik word ook ingezet voor uitvaarten in het weekend.
Het samenwerken met collega’s en dienstbaar zijn voor de nabestaande bevalt mij zeer goed, ik hoop dit nog lang te mogen doen.