Over ons

Niels Bakker


In januari 2019 ben ik gestart als uitvaartverzorger bij onze onderneming en sinds kort ben ik hier ook werkzaam als operationeel manager. Mijn carrière als uitvaartverzorger begon in 2010. Sindsdien draag ik zorg voor alles wat er komt kijken bij een overlijden en geef ik samen met nabestaanden vorm aan een passend en persoonlijk afscheid. Luisteren, adviseren en organiseren zijn hierbij mijn kerntaken. Naast mijn werk als uitvaartverzorger ben ik actief als vrijwilliger bij de Baarnse brandweer en ben ik een trotse vader. Het voelt fijn om opgenomen te zijn in het familiebedrijf van mijn schoonouders.

Anton Blauwendraat


Sinds 1993 ben ik, als gediplomeerd uitvaartverzorger, werkzaam bij onze onderneming. Mijn dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het regelen en begeleiden van uitvaarten en alles wat daarbij komt kijken. Een uitvaart moet recht doen aan de overledene en voor de nabestaanden een mooi moment zijn om op terug te kijken. Daarnaast hebben het gebouw ‘De Ark’, de tuin en het wagenpark dagelijks mijn aandacht.

Anneke den Hartog - Putman


In 2010 ben ik bij ons bedrijf gekomen. Ik ben gediplomeerd uitvaartverzorger en begeleid nabestaanden in de dagen na een overlijden. Dat zijn intense dagen waarin ik me met hart en ziel inzet, zodat u zich zo goed mogelijk kunt voorbereiden op het afscheid. Ook de laatste zorg is bij mij in goede handen. Ik ben multifunctioneel inzetbaar.

Denise van Barneveld


Begin 2023 ben ik komen werken bij Uitvaartverzorging A. van Pijpen als uitvaartverzorgster. Samen met de familie toe werken na een dierbaar afscheid vind ik waardevol om te doen. In mijn vrije tijd sta ik graag op het voetbalveld met mijn team VV SEC uit Soest.

Menno Lamme


Sinds enige tijd is Menno werkzaam als freelance uitvaartbegeleider, waar nodig zal Menno ons ondersteunen.

Mirjam van der Kieft


In 2010 ben ik begonnen als uitvaartverzorgster en ik doe sinds die tijd het werk met hart en ziel. Mijn kracht ligt in het bijstaan van mensen in een hele zware periode; ontzorgen en het afscheid van een dierbare vormgeven op een manier die past bij de overledene en de familie op een persoonlijke, betrokken en warme manier. Samen tot het mooist mogelijke afscheid komen in een kwetsbare en emotionele periode maakt dat dit zo’n prachtig vak is.


Annelies van Pijpen


Al vanaf 1992 ben ik als allround leidinggevende dagelijks in ons uitvaartcentrum 'De Ark' aanwezig. Daar sta ik u telefonisch of persoonlijk te woord. Er is maar kort de tijd om de uitvaart te organiseren en dan moet het goed en verzorgd zijn. Ik zorg ervoor dat onze medewerkers op tijd op de juiste plaats zijn. Ik bespreek en verzorg uitvaarten en spring in waar hulp nodig is. Daarnaast valt de juiste afhandeling van de administratieve werkzaamheden onder mijn verantwoordelijkheid. In tijden van zorg en verdriet wil ik graag uw vertrouwde aanspreekpunt zijn.
 

Melissa Blauwendraat


Sinds 2005 ben ik werkzaam in de uitvaartbranche en heb in 2008 het Stivu diploma behaald. Als dochter van uitvaartondernemers staat betrokkenheid en gastvrijheid bij mij hoog in het vaandel. In de afgelopen jaren heb ik me op alle vlakken van het uitvaartvak kunnen en mogen ontwikkelen en ben ik nu verantwoordelijk voor de algemene administratie. Het is speciaal om samen met mijn ouders en man te mogen werken in het familiebedrijf.

Patricia Kramer


Sinds oktober 2023 ben ik werkzaam op kantoor bij dit fijne familiebedrijf maar ik neem meer dan tien jaar ervaring in de uitvaartbranche mee. Als u met ons kantoor belt sta ik u graag te woord. Bij een melding van overlijden zorg ik ervoor dat u direct geholpen wordt en dat alle collega's op de juiste plaats op het juiste tijdstip zijn. In mijn vrije tijd geniet ik van mijn gezin, speel ik saxofoon en doe ik vrijwilligerswerk.
 

Marcel Buné


Sinds 2014 ben ik in dienst als vaste chauffeur en algemeen medewerker. Mijn werkzaamheden bestaan uit het overbrengen van overledenen en het staatsievervoer. Daarnaast ben ik vaak op 'De Ark' aanwezig voor algemene werkzaamheden.

John van Deutekom


Sinds 1996 ben ik bij onze onderneming werkzaam als medewerker algemene dienst. Een van mijn taken is het aangeven van een overlijden bij de burgerlijke stand in de plaats van overlijden. Verder verzorg ik het overbrengen van een overledene naar ons uitvaartcentrum of verzorg ik een thuisopbaring. Op beide plaatsen verleen ik de laatste zorg aan de overledene. Verder ben ik drager bij begrafenissen. Ik ben dagelijks aanwezig in ons uitvaartcentrum voor allerlei hand- en spandiensten.


Nynke Bax - de Vries


Sinds mei 2014 ben ik werkzaam bij dit mooie bedrijf. Het verzorgen, opbaren en overbrengen van mensen die net zijn overleden zijn is mijn werk, wat ik met veel liefde en toewijding doe. Ik vind het fijn om samen met familie en naasten een overledene te verzorgen en een stukje van dit afscheid mee te maken. Daarnaast word ik ook ingezet bij uitvaarten als assistent en rij ik soms in het weekend de rouwauto voor een overbrenging of uitvaart.

 

Yolanda Blok - de Ruijter


Ik ben sinds 1 januari 2007 werkzaam bij ons mooie bedrijf als gastvrouw en uitvaartassistent. Mijn doel is om van elke uitvaart iets bijzonders te maken. Persoonlijke aandacht en een luisterend oor zijn voor mij een vanzelfsprekendheid.

Fons Hilhorst


Ik ben Fons Hilhorst, getrouwd met Jettie en we wonen met 1 of meerdere honden in Soest.
Na jaren werkzaam geweest te zijn in de bouwsector kwam ik vanwege de bouwcrisis thuis te zitten.
Het werk in de uitvaartbranche heeft mij altijd geïntrigeerd en vanaf 1 oktober 2014 ben ik dan ook werkzaam in deze branche. Ik werk voornamelijk als chauffeur en als verzorgende. Het samenwerken met collega’s en dienstbaar zijn voor de nabestaande bevalt mij zeer goed, ik hoop dit nog lang te mogen doen.