Over ons

Annelies van Pijpen
Al vanaf 1992 ben ik als allround leidinggevende dagelijks in ons uitvaartcentrum 'De Ark' aanwezig. Daar sta ik u telefonisch of persoonlijk te woord. Er is maar kort de tijd om de uitvaart te organiseren en dan moet het goed en verzorgd zijn. Ik zorg ervoor dat onze medewerkers op tijd op de juiste plaats zijn. Ik bespreek en verzorg uitvaarten en spring in waar hulp nodig is. Daarnaast valt de juiste afhandeling van de administratieve werkzaamheden onder mijn verantwoordelijkheid. In tijden van zorg en verdriet wil ik graag uw vertrouwde aanspreekpunt zijn.
 

Anton Blauwendraat
Samen met Annelies ben ik eigenaar van ons mooie bedrijf. Sinds 1993 ben ik, als gediplomeerd uitvaartverzorger, werkzaam bij onze onderneming. Mijn dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het regelen en begeleiden van uitvaarten en alles wat daarbij komt kijken. Een uitvaart moet recht doen aan de overledene en voor de nabestaanden een mooi moment zijn om op terug te kijken. Daarnaast hebben het gebouw ‘De Ark’, de tuin en het wagenpark dagelijks mijn aandacht.
 

Niels Bakker
In januari 2019 ben ik gestart als uitvaartverzorger bij onze onderneming. Mijn carrière als uitvaartverzorger begon in 2010. Sindsdien draag ik zorg voor alles wat er komt kijken bij een overlijden en geef ik samen met nabestaanden vorm aan een passend en persoonlijk afscheid. Luisteren, adviseren en organiseren zijn hierbij mijn kerntaken. Naast mijn werk als uitvaartverzorger ben ik actief als vrijwilliger bij de Baarnse brandweer en ben ik een trotse vader. Het voelt fijn om opgenomen te zijn in het familiebedrijf van mijn schoonouders.
 

Anneke den Hartog - Putman
In 2010 ben ik bij ons bedrijf gekomen. Ik ben gediplomeerd uitvaartverzorger en begeleid nabestaanden in de dagen na een overlijden. Dat zijn intense dagen waarin ik me met hart en ziel inzet, zodat u zich zo goed mogelijk kunt voorbereiden op het afscheid. Ook de laatste zorg is bij mij in goede handen. Ik ben multifunctioneel inzetbaar.
 

John van Deutekom
Sinds 1996 ben ik bij onze onderneming werkzaam als medewerker algemene dienst. Een van mijn taken is het aangeven van een overlijden bij de burgerlijke stand in de plaats van overlijden. Verder verzorg ik het overbrengen van een overledene naar ons uitvaartcentrum of verzorg ik een thuisopbaring. Op beide plaatsen verleen ik de laatste zorg aan de overledene. Verder ben ik drager bij begrafenissen. Ik ben dagelijks aanwezig in ons uitvaartcentrum voor allerlei hand- en spandiensten.
 

Marcel Buné
Sinds 2014 ben ik in dienst als vaste chauffeur en algemeen medewerker. Mijn werkzaamheden bestaan uit het overbrengen van overledenen en het staatsievervoer. Daarnaast ben ik vaak op 'De Ark' aanwezig voor algemene werkzaamheden.
 

Mirjam Scholten
Vanaf 2003 ben ik werkzaam als gediplomeerd uitvaartverzorger in dit bedrijf. Ik ben multifunctioneel inzetbaar als draagster bij begrafenissen, in de laatste verzorging of het regelen en uitvoeren van uitvaarten. Ook ben ik als hoofdexaminator werkzaam bij de STIVU, Stichting Vakexamens Uitvaartzorg. Ik doe mijn werk met liefde en passie en ben helemaal op mijn plek in dit fijne familiebedrijf.